Hart van licht voor bewoners en medewerkers verzorgingshuizen in Loon op Zand

Hart van licht voor bewoners en medewerkers verzorgingshuizen in Loon op Zand

april 12, 2020 Locale media 0

Loon op Zand –  Stichting Loonse Kerstklokkenloop heeft op zaterdag avond 11 april jl. de inwoners en medewerkers van Woon- en Zorgcentrum “De Venloene” en ServiceResidentie “Molenwijck” letterijk in het licht gezet.

Dit hebben ze gedaan door op de zaterdagavond een hart van licht voor de hoofdingang van beide verzorgingshuizen te maken. Een groot en mooi hart met in het midden de letters ‘love’. Lichte feeëriek op.

De bewoners in de verzorgingshuizen mogen geen bezoek ontvangen vanwege het coronavirus. De medewerkers van zowel “De Venloene” als “Molenwijck staan onder grote druk, zo zegt Gerrie Kivits (voorzitter van de Kerstklokkenloop). “Ondanks de afstand willen we toch laten merken dat er verbondenheid is en dat we aan hun denken.’

In samenwerking met Ambianze Bloem & Sfeer was er voor iedereen een prachtige, fleurig bos bloemen om Pasen mee op te vrolijken.