EASYFIT RUN 2021 (4km | 8km) voor Kerstklokkenloop

EASYFIT RUN 2021 (4km | 8km) voor Kerstklokkenloop

augustus 19, 2021 Acties 0

INSCHRIJVING GEOPEND!

Easyfit Loon op Zand zal op zaterdag 18 september in de Loonse en Drunense Duinen een hardloop evenement organiseren. De opbrengst van dit evenement zal gaan naar de Kerstklokkenloop.

Je kunt je inschrijven voor 1 of 2 rondes waarbij je 4 of 8 km hardloopt. Inschrijven kan via een inschrijflijst op de club waar je contant kunt betalen voor deelname. Dit evenement is bedoeld voor iedereen, lid of geen lid. Neem dus gerust die sportieve buurman of fitte tante mee!

Belangrijk om nu al te weten: Wanneer: Zaterdag 18 september Aanvang: 13:30 uur (Start RUN 14.00 uur) Locatie: Wandelroute Bosch en Duin Afstand: 4 km of 8 km Inschrijfgeld: 7,50.- Inschrijven aan de balie van sportschool Easyfit Loon op Zand, Kerkstraat 5, 5175 BA in Loon op Zand