Kerst Winter Circus

Kerst Winter Circus

oktober 20, 2021 Acties 0

Om het bijzondere feit te vieren dat de Loonse Kerstklokkenloop: dit jaar op zondag 19 december, voor de tiende keer wordt gehouden, zal als extra attractie een heus circus naar Loon op Zand afreizen, dat op 17, 18 en 19 december zijn tent opzet op de Kasteelweide. 

 Het is een cadeautje van de organisatie van de Loonse Kerstklokkenloop vanwege het tweede lustrum en mogelijk dankzij de geweldige medewerking van ‘sponsor vanaf het eerste uur’ Chr. Vermeer TransportService-Logistics, vele andere sponsoren én de Loonse COOP-supermarkt bij wie je kunt sparen voor een voucher waarmee je een plaats kunt reserveren voor een circusshow. 

Hoe kom je aan een voucher? Deze kun je bemachtigen via een spaaractie, die vanaf 18 oktober is gestart bij COOP Loon op Zand. Voor elke € 5,00 aan boodschappen krijg je een zegel die je op een spaarkaart moet plakken. Heb je een spaarkaart vol met 10 zegels, dan kan je deze inwisselen voor een voucher. 

Met een voucher betaalt u € 7,50 in plaats van € 12,50

 Op deze voucher staat een unieke code en met die unieke code kun je via internet (internetadres staat op de voucher) inloggen in het reserveringssysteem van het ‘Kerst Winter Circus’, waarop je je kunt verzekeren van een plaats. Wacht na het bemachtigen van een voucher niet te lang met reserveren, want ook hier geldt: vol is vol! 

Met deze extra attractie krijgt de Loonse Kerstklokkenloop nóg meer die herkenbare sfeer van kerst en gevoel van warmte en gezelligheid die zij inmiddels in de afgelopen jaren heeft opgebouwd! 

Meer informatie volgt