De Route

De Loonse Kerstklokkenloop

Hartelijk welkom in het sfeervolle centrum van Loon op Zand

Zondag 15 december van 18:00 uur tot 21:00 uur vindt de negende editie plaats van de Loonse Kerstklokkenloop. Een sfeervolle route leidt u door de sfeervolle straten van het kerkdorp Lon op Zand. Op de route treft u muziek, theather, cultuur, zang en kunst in kerstsfeer. Deze editie van de Loonse kerstklokkenloop staat in het teken van 750 jaar Loon op Zand.

Route

De route leidt u door mooie straten en prachtige stukjes Loon op Zand. Onderwerg valt u van de ene in de andere verbazing.

Het is kerst wat de klok slaat

Om 18:00 uur zullen de kerkklokken luiden en het vuurwerk knallen. Dit is het startschot van de Kerstklokkenloop. De avond wordt afgesloten met een muzikale samenkomst in de kerk

Bereikbaar

Op 15 december is Loon op Zand bereikbaar voor alle bezoekers aan de Loonse Kerstklokkenloop maar vooral ook voor haar bewoners.
U zult begrijpen dat tussen 18:00 uur en 21:00 uur plaatsen op of binnen de route minder bereikbaar zijn. Onze verkeersregelaars zullen daar ondersteuning bieden. Wij zullen u via diverse kanalen op de hoogte houden.

Parkeren

Bezoekers kunnen op diverse centrale plaatsen in het dorp hun auto parkeren.  Vanaf deze parkeerplaatsen is het parcours gemakkelijk  te bereiken. Tijdens het evenement zullen er verwijzingen naar deze plaatsen staan.

Meer informatie

Voor meer informatie over verkeer en parkeren kunt u contact opnemen met verkeer@loonsekerstklokkenloop.nl